Wie zijn wij

Vân Nguyen

Vân Nguyen
T: 088 – 77 11 777
M: 06 –4674 85 66
van.nguyen@7-e.nl

Sinds 2016 werk ik bij Seven Elements en richt ik mij op de Audit praktijk die grotendeels bestaat uit niet-wettelijke jaarrekeningcontroles en bijzondere verklaringen (m.n. subsidie afrekeningen). Onze audit klanten betreffen met name (dochtermaatschappijen van) beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast ben ik betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Met de kennis van de afgelopen jaren hopen wij mooie producten te maken die de processen van onze klanten makkelijker maken.

In 2009 ben ik bij KPMG gestart in de controlepraktijk, waarbij ik uiteindelijk verantwoordelijk was voor zowel de beoordeling van interne beheersingsprocessen en maatregelen als de operationele uitvoering van de controle van de jaarrekening. Mijn klantenpakket varieerde van middelgrote tot aan beursgenoteerde handels- en productieondernemingen. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het controleteam en werkte ik hierbij continue met verschillende (internationale) collega’s en teams. Het werken voor verschillende klanten en collega’s in zowel binnen- als buitenland hebben ertoe geleid dat ik snel kan schakelen in nieuwe omgevingen en met nieuwe gesprekpartners.

Ik heb een hands-on mentaliteit en een hoge verantwoordelijkheidsgevoel, dus hoe groot of klein de opdracht of vraag ook is, ik sta altijd klaar om onze klanten te helpen om tot een passende oplossing te komen.