Seven Elements

Wie zijn wij

Over Seven Elements

Seven Elements is een accountants- en advieskantoor dat per 1 oktober 2011 is opgericht door ervaren registeraccountants.

Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de Big 4 accountantskantoren (KPMG en EY) en weten als geen ander de accountantscontrole voorspoedig te laten verlopen. Wij hebben ervoor gekozen om kennis en plezier te bundelen. Seven Elements biedt vanuit persoonlijk contact haar dienstverlening aan. Eerlijk, deskundig, integer, accuraat, servicegericht, innovatief en kwaliteit zijn de zeven kernwaarden waarmee wij bij cliënten onze diensten aanbieden.

De cliënten van Seven Elements

Onze cliënten vinden het belangrijk om op het lijf geschreven kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te ontvangen. Zij schromen niet om samen met ons op zoek te gaan naar de risico’s in hun organisatie en deze te benoemen. Zij weten namelijk dat onze kritische blik en praktische aanpak een goed product oplevert waarmee de organisatie vervolgstappen kan uitzetten. Onze cliënten bestaan uit (beursgenoteerde) advies- en ingenieursbureaus, accountantskantoren, ondernemingen binnen de zakelijke en financiële dienstverlening en non-profit instellingen.